Αφαίρεση Google Penalty - Ανακάμψτε ξανά στις μηχανές αναζήτησης

Η Google έχει αναπτύξει διάφορους αλγορίθμους, για να μπορεί να φέρνει πιο ποιοτικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις των χρηστών. Οι αλγόριθμοι αυτοί προστατεύουν την μηχανή αναζήτησης από την χειραγώγηση των αποτελεσμάτων (τεχνικές spam). Όταν κάποια σελίδα δεν ακολουθεί τους κανόνες που η Google θέτει, τότε η σελίδα αυτή ενδέχεται να τιμωρηθεί.

συγκριτικό γράφημα

Από τη στιγμή που μια σελίδα τιμωρείται, τότε χάνει τις κατατάξεις της από τη μηχανή αναζήτησης και δεν εμφανίζεται πλέον στα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Το αποτέλεσμα της πράξης αυτής είναι να χάνεται η επισκεψιμότητα και να πέφτουν οι πωλήσεις της σελίδας.

Η αφαίρεση του google penalty είναι μια διαδικασία που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσει μια σελίδα να επανέλθει. Η επαναφορά αυτή δεν σημαίνει πάντα την επανακατάταξη της σελίδας στις θέσεις που ήταν και πριν. Αυτό εξαρτάται από το είδος και τη βαρύτητα του penalty.

Η εταιρία μας με την τεχνογνωσία που έχει στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, μπορεί να διαγνώσει πότε και από ποιον αλγόριθμο έχει χτυπηθεί η ιστοσελίδα και ποια διαδικασία χρειάζεται για να μπορέσει να βγει από το Google penalty.

-
Εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αλκιβιάδου 26, Ελευσίνα Αττικής, 19200 Ελλάδα - 2105549056