Τι είναι το Μάρκετινγκ Συνεργατών (Affiliate Marketing).

Δημιουργείτε ένα δίκτυο πωλητών που δουλεύουν για εσάς, με προμήθεια επί των πωλήσεων.
Μάρκετινγκ συνεργατών είναι η μέθοδος προώθησης επιχειρήσεων με διαδικτυακή παρουσία όπου ο  συνεργάτης (Affiliate) αμοίβεται για ολοκληρωμένες εμπορικές συναλλαγές.

Το είδος της συναλλαγής καθορίζεται από τον διαφημιζόμενο επιχειρηματία μπορεί να είναι πώληση προϊόντος, εγγραφή συνδρομητή ή άλλης μορφής ηλεκτρονική υπηρεσία. Η αμοιβή του συνεργάτη είναι καθορισμένη από τον επιχειρηματία είτε ως ποσοστό στην αξία της πώλησης ή συγκεκριμένο ποσό για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, και όχι απλώς για την τοποθέτηση της διαφήμισης σε μια ιστοσελίδα.


Διαφημιζόμενος (Εμπορικό κατάστημα)

Ο διαφημιζόμενος είναι η διαδικτυακή επιχείρηση που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες.
Οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που διακινείται μέσω Internet μπορεί να προβληθεί, καταστήματα λιανικής πώλησης, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, ασφάλειες και άλλα.


Συνεργάτης (Affiliate)

Ο συνεργάτης είναι ιδιώτης ή επιχείρηση που προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της διαφημιζόμενης επιχείρησης. Ένας βασικός διαφημιστικός τρόπος είναι η τοποθέτηση Banner στην ιστοσελίδα του. Ο συνεργάτης με διάφορες διαφημιστικές μεθόδους στέλνει επισκέπτες στην διαφημιζόμενη επιχείρηση.


Δίκτυο Συνεργατών (Affiliate Network)

Το δίκτυο συνεργατών Affiliate προσφέρει υπηρεσίες και εργαλεία σε διαφημιζόμενους και συνεργάτες , για τον πιο αποτελεσματικό και απλό τρόπο διαφήμισης. Το Affilliate προσφέρει μια ασφαλή τεχνολογική πλατφόρμα που επιτρέπει την καταγραφή και αναφορά των εμπορικών συναλλαγών. Επίσης ενεργεί ως ενδιάμεσος μεταξύ διαφημιζομένων και συνεργατών σε επικοινωνιακά και οικονομικά θέματα.


Τα πλεονεκτήματα

  • Χαμηλό Διαφημιστικό Κόστος
  • Το κόστος της διαφήμισης καθορίζεται από τον αριθμό των πωλήσεων που πραγματοποιούνται.
  • Το ύψος της προμήθειας καθορίζεται από τον επιχειρηματία.
  • Μεγαλύτερο διαφημιστικό εύρος από άλλους παραδοσιακούς τρόπους διαδικτυακής διαφήμισης και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
  • Το πρόγραμμα συνεργατών λειτουργεί ως ανοιχτή πρόσκληση σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων , που ενδιαφέρονται για την πώληση διαφημιστικού χώρου και θα προωθήσουν την επιχείρηση σας.
  • Πολλοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων έχουν μεγάλη εμπειρία και γνώση στην διαδικτυακή διαφήμιση και μπορούν να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.
  • Link Building.
  • Επιπλέον με την τεχνολογία των DirentLink αποκτάτε συνδέσμους (links) από τρίτες ιστοσελίδες προς την δική σας που έχουν αξία για τις μηχανές αναζήτησης.

Ως αποτελέσματα εκτός από το άμεσο όφελος της διαφημιστικής καμπάνιας , το πρόγραμμα συνεργατών συνεισφέρει και στο Search Engine Optimization (SEO). Γεγονός που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα των δικών σας ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing,Ask.com)

-
Εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αλκιβιάδου 26, Ελευσίνα Αττικής, 19200 Ελλάδα - 2105549056