Ιστοσελίδες ξενοδοχείων
που πραγματοποιούν online κρατήσεις

Στην Design Solutions γνωρίζουμε τη σημασία της ιστοσελίδας για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Η ιστοσελίδα εκτός της υψηλής αισθητικής και της συμβατότητα της με όλες τις συσκευές (Responsive Design), πρέπει να παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα της γεωγραφικής περιοχής στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο σε συνδυασμό με τις παροχές.

Στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε δίνουμε έμφαση στη δομή και στην ευχρηστία, ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν τις πληροφορίες που θέλουν άμεσα. 

hotel work

Αν θέλετε μια ιστοσελίδα που να προωθεί την τουριστική επιχείρηση σας

Στείλτε μας μήνυμα

ή καλέστε μας στο 210 55 49 056

hotel icons

Online Booking

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν online κράτηση του δωματίου της αρεσκείας τους, δίχως την ενδιάμεση παρέμβαση εξωτερικών υπηρεσιών και την παρακράτηση ποσοστού από τη κράτηση.

Διαχειριστείτε πλήρως τα δωμάτια, τις παροχές, τις τιμές, τις κρατήσεις κτλ, έχοντας τον έλεγχο των online κρατήσεων σας.

Πολυγλωσσικότητα

Κάνουμε την ιστοσελίδα σας να μιλάει στην γλώσσα του επισκέπτη! Η λειτουργία αυτή είναι απαραίτητη στις ιστοσελίδες ξενοδοχείων καθώς θα μπορέσουν να σας προσεγγίσουν επισκέπτες από χώρες του εξωτερικού.

Η πολυγλωσσικότητα χρειάζεται για την προώθηση και την διαφήμιση του ξενοδοχείου, είτε μέσω Google AdWords, είτε μέσω SEO για την εκάστοτε χώρα.

-
Εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αλκιβιάδου 26, Ελευσίνα Αττικής, 19200 Ελλάδα - 2105549056