Επιστροφή στις συστάσεις

Σύσταση από την εταιρία υγραεριοκίνησης SIME Ε.Π.Ε.

sime logo

Το internet είναι πλέον απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινότητα μας και περισσότερο στην εργασία μας. Πρέπει όμως να το χρησιμοποιούμε σωστά έτσι ώστε να βοηθηθούμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Εδώ είναι που επεμβαίνουν οι γνωστές του αντικείμενου, «οι ειδικοί.»

Θέλοντας λοιπόν και η δική μας εταιρεία να βοηθηθεί απευθύνθηκε σε μια ομάδα από νέα άτομα με νέες ιδέες και γνώση της λειτουργιάς του internet για την κατασκευή της ιστοσελίδας της. Στραφήκαμε προς την ομάδα της Design Solutions μετά από σύσταση από συνεργάτες μας. Σύντομα διαπιστώσαμε ότι η επιλογή μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Ο επαγγελματισμός τους, η αμεσότητα τους και το μεράκι τους γι' αυτό που κάνουν είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της ιστοσελίδας της εταιρείας μας. Το αποτέλεσμα, μας ικανοποίησε απολύτως οι ιδέες τους έδιναν μορφή σε αυτό που η εταιρεία μας περιέγραφε και πολλές φόρες το αποτέλεσμα ξεπερνούσε τις προσδοκίες. Δε φτάνει όμως αυτό. Σε κάθε μας απορία είχαμε την άμεση απάντηση και λύση στην ζήτηση μας. Η ενημέρωση μας είναι ανελλιπέστατη πριν ακόμα το ζητήσουμε έχουμε ενημέρωση για την πορεία της σελίδας μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Design Solutions για την εξαιρετική δουλειά τους και την υποστήριξη προς στην εταιρεία μας. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κατά πολύ το επιθυμητό

Με εκτίμηση
Ελένη Ζαφείρη
Διαχειρίστρια

-
Εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αλκιβιάδου 26, Ελευσίνα Αττικής, 19200 Ελλάδα - 2105549056