Σχετικά με εμάς

Η Design Solutions δημιουργήθηκε από τον Βανδώρο Σπύρο και τον Ευσταθίου Μπάμπη με στόχο την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών διαδικτύου.

Όλα αυτά τα χρόνια ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς δε σταματήσαμε να εξελίσσουμε τις γνώσεις μας και να δημιουργήσουμε μια ομάδα εξειδικευμένων ατόμων με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εμπειρίας. Από μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων μετατραπήκαμε σε Digital Agency όπου οι υπηρεσίες Marketing είναι αντίστοιχα υψηλής ποιότητας και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε μια επιχείρηση για την ανάπτυξη της. Σχεδιάζουμε business plan, δημιουργούμε εταιρική ταυτότητα, οργανώνουμε marketing plan, παρέχουμε συμβουλευτική, ώστε να δημιουργήσουμε μια online παρουσίαση του Brand. Για την εφαρμογή των παραπάνω είναι αναγκαίο να συνοδευτούν από μια high end ιστοσελίδα, που φορτώνει γρήγορα και είναι κατανοητή προς τον χρήστη.

Από το 2010 έχουμε αναπτύξει εκατοντάδες ιστοσελίδες σε πελάτες μας ή για λογαριασμό συνεργατών, το οποίο μας δίνει το πλεονέκτημα της προσαρμοστικότητας και της γνώσης πολλών business model.

Αντίστοιχα έχουμε διαχειριστεί εκατοντάδες καμπάνιες πελατών με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στα Social Media, στο SEO (Search Engine Optimization) και στο Google Ads.

Μια γνωριμία μαζί μας είναι σίγουρο ότι θα αποδείξει όλα τα παραπάνω. Αν έχετε ένα δικό σας project ή μια επιχείρηση και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.