Η ιστοσελίδα είναι μια επένδυση όπου αξίζει να την κάνετε σωστά από την αρχή! Design Solutions

Ποιοί είμαστε

Η Design Solutions ιδρύθηκε το 2008 από τον Βανδώρο Σπύρο και τον Ευσταθίου Μπάμπη με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες διαδικτύου. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξελιχθεί σε Digital Agency κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων όπου συνεχώς εξελίσουμε τις τεχνικές κατασκευής και τις μεθόδους προώθησης. Έχουμε αναπτύξει άνω των 200 ιστοσελίδων σε πελάτες και συνεργάτες, ενώ παράλληλα διαχειριζόμαστε άνω των 50 λογαριασμών Google AdWords.

Επίσημοι Συνεργάτες με την Google

google partner

Η εταιρία μας διαθέτει την ανώτερη πιστοποίηση από την Google στο πρόγραμμα Google Partners. Η πιστοποίηση αυτή δίνεται μόνο όταν τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ποιότητας της Google και ανανεώνεται ετησίως.

Στόχος μας

Δημουργούμε Ιστοσελίδες με γνώμονα το web marketing και στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη προβολή της επιχείρηση σας. Η δομή και ο σχεδιασμός των σελίδων που δημιουργούμε είναι εύχρηστος και δεν μπερδεύει τον επισκέπτη. Με τον τρόπο αυτό ο επισκέπτης βρίσκει πάντοτε αυτό που αναζητά.

Εξελισσόμαστε

Ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός που εφαρμόζουμε συμπεριλαμβάνει όλες τις σύχρονες απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών, όπως το Responsive Design δηλαδή την προσαρμογή του site στα κινητά, tablet, netbook, την γρήγορη φότωση της σελίδας σας (Speed Optimization) κ.α.

 
-
Εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αλκιβιάδου 26, Ελευσίνα Αττικής, 19200 Ελλάδα - 2105549056