Μοναδικές δημιουργίες

για ανθρώπους σαν εσένα!

Κάνουμε το όραμα σας πραγματικότητα και όχι απλώς ιστοσελίδες...

Μάθετε πως...

Οι αξίες σας μας οδηγούν

Δουλεύουμε με πάθος, επαγγελματισμό, συνέπεια και αντιμετωπίζουμε κάθε νέο έργο ως μία πρόκληση. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα η οποία είναι αντάξια της επιχείρησης σας. Οι ανάγκες, οι στόχοι, οι αξίες σας είναι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψιν για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε πραγματικά εργαλεία για εσάς και την επιχείρηση σας. Στην Design Solutions πιστεύουμε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά... και είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

surface screen
girl
Μοναδικότητα.
Πάθος.
Δημιουργικότητα.
Καινοτομία.
Χαρά.
Επιμονή.
Επαγγελματισμός.
design

Απόλυτος σχεδιασμός

Αναδεικνύουμε τη ταυτότητα της επιχείρησης σας σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα ως προέκταση της. Ενδυναμώνουμε το Brand σας και ενισχύουμε την αναγωρισιμότητα του.

Δεν σχεδιάζουμε απλά ιστοσελίδες, δημιουργούμε εμπειρίες!

  • pen Graphic Design
  • pixels Pixel Perfect1
  • retina Retina Ready
1 Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες με απόλυτη εικαστική ακρίβεια και λεπτομέρεια όπως θα έχουν σχεδιαστεί από το γραφιστικό μας τμήμα.

Τέλεια δομή... με σκοπό.

Η ιστοσελίδα πρέπει να βοηθάει τον χρήστη και να τον καθοδηγεί για τις ενέργειες που θέλουμε να κάνει. Να τον προτρέπει και όχι να τον αποτρέπει. Μελετάμε και σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική του περιεχομένου με στόχο να πετύχουμε το βέλτιστο για την επιχείρηση.

Συνδετικός κρίκος του σχεδιασμού, της εμπειρίας χρήστη και της αρχιτεκτονικής περιεχομένου είναι ο προηγμένος προγραμματισμός, ο οποίος θα αναδείξει όλα τα παραπάνω.

Προηγμένος Προγραμματισμός
mac
Αρχιτεκτονική περιεχομένου
Αρχιτεκτονική περιεχομένου
Κορυφαία εμπειρία χρήστη
Κορυφαία εμπειρία χρήστη

Μαζί σας σε κάθε βήμα...

Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι η αρχή! Η Design Solutions βρίσκεται δίπλα σας σε όλα τα βήματα με στόχο την επιτυχία.

Βελτίωση Ιστοσελίδας

  • Speed Optimization

    Αυξάνουμε την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας.

  • Βελτίωση απόδοσης

    Παρέχουμε συμβουλευτική υπηρεσία για βελτίωση της απόδοσης της σελίδας σας με αποτελέσματα.

laptop

Άμεση Υποστήριξη

Έχουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα σας σε κάθε της ανάγκη με άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά σας.

Μάθετε περισσότερα
iphone