Βελτιστοποίηση SEO

Εμφανιστείτε ψηλά
στις μηχανές αναζήτησης

περισσότερα...

Google AdWords

Προσελκύστε πελάτες
και αυξήστε τις πωλήσεις σας.

περισσότερα...
user

Google Analytics

Μάθετε τις προτιμήσεις
των επισκεπτών σας.

περισσότερα...

Affiliate Marketing

Συνδέουμε τη σελίδα σας
με μεγάλα δίκτυα εμφάνισης.

περισσότερα...
adwords vs seo

Προώθηση Ιστοσελίδων
Μελέτη, Ανάλυση, Στρατηγική, Αποτέλεσμα

Η κάθε σελίδα έχει τις δικές της ανάγκες γι' αυτό χρειάζεται διαφορετικό πλάνο προώθησης. Στην Design Solutions επιλέγουμε την κατάλληλη στρατηγική για την δική σας ιστοσελίδα, η οποία εξελίσσεται συνεχώς. Επικοινωνήστε μαζί μας για την προώθηση της σελίδας σας.

Google AdWords

Το "Adwords" είναι η online πλατφόρμα διαφήμισης της Google, όπου δίνει την δυνατότητα να διαφημιστούν άμεσα οι ιστοσελίδες σε ειδικές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, στο Υou Tube και στο Google Display Network.

...περισσότερα για το Google AdWords

Search Engine Optimization

Το S.E.O. είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της σελίδας για την εμφάνιση της στα οργανικά αποτελέσματα. Τα οργανικά αποτελέσματα εμφανίζονται κάτω από τις διαφημίσεις της google και δεν υπάρχει περιορισμός στην εμφάνιση ή κάποια χρέωση με το κλικ.

...περισσότερα για τη Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Αν θέλετε ένα σωστό πλάνο προώθησης

Στείλτε μας μήνυμα

ή καλέστε μας στο 210 55 49 056

συγκριτικό γράφημα

Google Adwords ή S.E.O.
Ποιο είναι καλύτερο

Οι ερωτήσεις που ακούμε συνεχώς είναι, ποιο από τα δύο πρέπει να κάνω; ποιο είναι καλύτερο; ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του καθενός. Ο στόχος μας δεν είναι να αναλύσουμε ποιο είναι καλύτερο από το άλλο ή ποιο θα δουλέψει καλύτερα. Ο στόχος είναι να βρούμε την σωστή στρατηγική που χρειάζεται η ιστοσελίδα για να ανέβει η επισκεψιμότητα της. Οι μεθόδοι προσέγγισης αλλάζουν, διαφέρουν ανάλογα με τον κλάδο και τον ανταγωνισμό που έχει.

Η πρόταση που κάνουμε συνήθως και είναι η πιο αποτελεσματική είναι να γίνει συνδυασμός του AdWords και του SEO καθώς αυτό θα προσφέρει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Στο γράφημα που βρίσκεται αριστερά έχουμε σχεδιάσει την λογική των μεθόδων αυτών. Το AdWords ξεκινά άμεσα την εμφάνιση της διαφήμισης μας στις σχετικές αναζητήσεις και προβάλλεται η σελίδα μας στο ενδιαφερόμενο κοινό. Το SEO χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί και να φτάσει το στόχο της αρχικής σελίδας. Μόλις όμως αυτό επιτευχθεί τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την προώθηση της σελίδας σας.

-
Εταιρία κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.
Αλκιβιάδου 26, Ελευσίνα Αττικής, 19200 Ελλάδα - 2105549056